Over mij

Mijn naam is Petra Jamin en woon in Edam.

Ik werk sinds 1999 in de gezondheidszorg waarin ik verschillende functies heb bekleed zowel in de intramurale zorg als in de thuiszorg. Sinds Mei 2018 heb ik het werken in loondienst omgeruild voor ZZP-er in de functie Verzorgende IG. Toch wilde ik nog iets anders gaan doen naast het werken in de zorg…..

Omdat ik masseren leuk vindt en er ‘gevoel’ voor heb, ben ik in 2017 gestart met de opleiding tot sport masseur en heb deze in juni 2018 met succes afgerond.
Deze opleiding heeft mij inzichten gegeven over o.a. hoe het spierstelsel in ons lichaam loopt en werkt. Dit vond ik een voorwaarde zodat ik weet waar ik mee bezig ben en wat er in het lichaam gebeurt tijdens een massage en indien nodig advies kan geven bij eventuele blessures.Vervolgens heb ik nog enkele certificaten behaald. Welke competenties ik beheers zijn te vinden op mijn website.

In 2019 ben ik geïnteresseerd geraakt, en heb ik modules doorlopen, op het gebied van Triggerpoint massage en mijn doelstelling is om begin 2020 TriggerpointCoach te worden waarvoor ik dan ook aangesloten zal zijn als kwaliteitlid bij Triggerpointcoach. Zie voor meer informatie mijn website.

Ik heb een knusse kamer ingericht op mijn woonadres op de eerste verdieping waar ik deze diensten aanbiedt voor een ieder die dat wil…..

Voel je vrij om een bericht achter te laten op mijn website na geleverde dienst(en).
Zo krijg ik inzicht in wat goed gaat en wat er misschien beter kan.

Alvast bedankt!