Magnetiseren


Iedereen heeft positieve en negatieve energie door zijn of haar lichaam stromen. Is deze energie verstoord en dus meer negatieve dan positieve energie aanwezig dan kunnen er lichamelijke en/of geestelijke klachten ontstaan. Denk bijvoorbeeld aan hoofdpijn, vastzittende schouders, vermoeidheid, slapeloosheid en/of een druk op de maag. De therapie is erop gericht om energetische blokkades op te heffen en het zelfgenezend vermogen te stimuleren

Wat doe ik?
Ik ga met mijn handen over het lichaam zonder enige aanraking. U hoeft zich hiervoor dus ook niet uit te kleden. Waar een disbalans is ervaar ik een tintelend of warm of koud gevoel. In principe hoeft u van te voren ook niet door te geven welke klachten u ervaart. Als de zwakke plek gevonden is zal ik deze disbalans proberen te herstellen wat gepaard kan gaan met het afslaan van de handen.

Wat kunt u waarnemen tijdens het magnetiseren?
Op het moment dat de handen zich boven het lichaam bevinden en de energie gaat stromen kunt u verschillende dingen waarnemen. Bijvoorbeeld een tinteling op die plek, warmte of juist koud gevoel. Als u dit ervaart weet u dat de energie zijn werk doet en het lichaam zich probeert te herstellen. Het kan ook zijn dat u niets ervaart dat wil niet zeggen dat er niets gebeurt.

Wanneer werkt het?
Dit is per persoon verschillend en afhankelijk van de klacht en hoe lang deze al aanwezig is.
Bij hoofdpijn kan het zijn dat na 1 behandeling de klacht verdwijnt binnen enkele dagen, maar is een klacht al langere tijd aanwezig bijvoorbeeld vastzittende schouders ten gevolge van stress, dan zal dit na 1 behandeling niet gelijk weg zijn en zijn er vaak meerdere behandelingen nodig.

Alle prijzen zijn inclusief BTW, gebruik van materialen, stoken van de kachel, wassen van de handdoeken en eventueel gebruik van massage olie

 
Prijslijst massages en meer..  

Ontspanning

30: minuten €35,-
60: minuten €55,-
Afspraak maken

Sportmassage

30 minuten: €35,-
60 minuten: €55,-
Afspraak maken

Kinesio Taping

Per klacht: €10,-
 
Afspraak maken

Magnetiseren

30 minuten: €35,-
 
Afspraak maken

Triggerpoint

40 minuten: €45,-
60 minuten: €65,-
Afspraak maken

Combi Deal

60 minuten masseren en magnetiseren: € 60,-
Populair!
Afspraak maken