ThuiszorgSinds 1999 ben ik gediplomeerd Verzorgende en werkzaam in de gezondheidszorg. In de loop van de tijd heb ik meerdere kwalificaties doorlopen daar het in de zorg nooit stil staat. Dit zijn onder andere deelkwalificatie Verzorgende IG- verplegende elementen en de opleiding EVV (Eerst Verantwoordelijke Verzorgende).

Ik ben gestart in de intramurale zorg waar ik mij heb opgewerkt tot Zorgcoördinator. Deze functie heb ik verschillende jaren uitgevoerd. Ik wilde wat anders en ben toen in de thuiszorg gaan werken waar ik ook de functie zorgcoördinator kreeg toen deze functie ingesteld werd. In deze functie was ik verantwoordelijk voor toepassen van vele processen binnen de organisatie en ondersteunde ik mijn team in de uitvoering ervan.

In Juni 2018 koos ik ervoor om als ZZP-er te gaan werken omdat ik meer vrijheid wilde en zo is mijn bedrijf Zorg door Petra geboren. Dit blijkt een goede keuze te zijn, op deze manier heb ik meer tijd voor de zorg en persoonlijke aandacht voor de client. Mijn jaren lange ervaring neem ik mee in iedere opdracht die ik krijg. Ik werk zowel intramuraal als in de thuiszorg, denk aan revalidatie, dementiezorg, palliatieve zorg, etc.. Ik vind het nog steeds een mooie baan om uit te voeren.

Ik ben aangesloten bij SOLO partners en heb een kwaliteitspakket waardoor ik voldoe aan de WKKGZ (Wet Kwaliteit Klachten en Geschillen Zorg) eisen die gelden binnen de gezondheidszorg. In mijn portfolio van SOLO partners op mijn website kunt u terug vinden welke competenties ik beheers en uitvoer, maar ook de algemene voorwaarden, privacy verklaring en klachtenprocedure.

Tevens ben ik lid van V&VN kwaliteitsregister; hier wordt bijgehouden of ik de nodige competenties beheers en bijhoudt.

Mocht u vragen hebben over de mogelijkheden om van mij zorg te ontvangen kunt u contact met mij opnemen.